У Буданова розповіли, де російські добровольці взяли зброю та пояснили «феномен» їхніх рейдів у РФ

Прессекретар Головного управління розвідки МО України Андрій Юсов розповів, звідки російські добровольці мають зброю для спецоперацій і пояснив «феномен» їхніх рейдів на територію країни-агресора.

Легіон "Свобода Росії"

Фото – t.me/legionoffreedom

Речник ГУР МОУ в ефірі «Радіо Свобода» нагадав про те, що підрозділи російських добровольців не координують з Україною свої дії на території держави-терориста.

Журналісти поцікавилися у Юсова, звідки «ЛСР» та «РДК» беруть зброю для спеціальних операцій, інформує «НБН».

За словами представника військової розвідки, повномасштабна війна з РФ триває понад два роки, тому у питанні операцій російських добровольців йдеться про використання «трофейної» зброї, а також «трофейної перетрофеєної». Однак якщо говорити про їхні дії у складі Сил оборони України, то тут використовується зброя вітчизняного виробництва.

Прессекретар розвідки також відповів, як «ЛСР» та РДК неодноразово вдавалося перетнути кордон держави-терориста. Юсов пояснив, що питання не в охороні кордонів окупантами, а в тому, що підрозділи російських добровольців планують та успішно реалізують свої операції, незважаючи на те, що загарбники нібито все контролюють.

Нагадаємо, у Легіоні «Свобода Росії» повідомили мету нового рейду російських добровольців у РФ.

Exit mobile version