У Байдена оголосили черговий пакет військової допомоги для України: що отримають ЗСУ

У Сполучених Штатах Америки зробили заяву про виділення Україні чергового пакета військової допомоги на суму в 300 мільйонів доларів. Далі в матеріалі про те, що саме отримають ЗСУ на ці гроші.

Білий дім

Фото - censor.net

Як інформує “НБН” із посиланням на Суспільне, учора за дорученням Джо Байдена радник президента з національної безпеки Джейк Салліван оголосив про терміновий пакет безпеки на триста мільйонів доларів США для України. У ньому буде зброя та обладнання для невідкладних потреб Української держави.

За словами Саллівана, це стало можливим завдяки непередбачуваній економії коштів за контрактами, що були укладені Міністерством оборони для заміни озброєння, яке Штати надіслали Україні раніше.

Радник президента США з національної безпеки додав, що в цей пакет термінової військової допомоги для України входять артилерійські снаряди, ракети GMLRS для HIMARS.

Це саме те, що необхідно зараз Україні, щоб утримати лінії фронту під атаками РФ і відбити наступ окупантів на Сході Української держави, а також інших ділянках фронту, – добавив він.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про заяву Зеленського щодо того, що ЗСУ зупинили наступ РФ.

Exit mobile version