РФ не посилює резерви на фронті: експерт назвав причину і повідомив, чого чекати після «переобрання» Путіна

Ветеран російсько-української війни, майор запасу ЗСУ, військовий експерт Олексій Гетьман пояснив, чому РФ не посилює свої війська з тилу та розповів, чого чекати після «переобрання» Володимира Путіна.

Російські окупанти

Фото – ria.ru

В ефірі телеканалу «Ми – Україна» Гетьман повідомив, що зараз російські загарбники не посилюють свої резерви на полі бою в Україні, оскільки близько 100 000 мобілізованих закінчують «курс молодого бійця», інформує «НБН».

За словами експерта, після закінчення військової підготовки та «переобрання» кремлівського диктатора на пост президента країни-агресора новобранців почнуть відправляти на фронт.

При цьому ветеран російсько-української війни переконаний, що така кількість мобілізованих, якою командування ЗС РФ має намір посилити свої підрозділи на полі бою, навряд чи допоможе армії Путіна досягти прориву.

Раніше аналітики ISW проаналізували окупацію Авдіївки Донецької області російськими військами. Американські експерти розповіли, який тактичний хід дозволив «другій армії світу» захопити місто.

Exit mobile version