У ГУР МОУ пояснили, чому росіяни не повстали через величезні втрати РФ на війні в Україні

На самому початку повномасштабного вторгнення країни-агресора Російської Федерації в Україну були прогнози щодо того, що росіяни нібито повстануть через втрати серед своїх громадян на фронті в нашій країні. Однак цього не відбулось і голова ГУР МОУ пояснив чому.

Кирило Буданов

Фото - liga.net

Як інформує “НБН“, в ефірі національного телемарафону Кирило Буданов заявив, що незважаючи на втрати РФ у війні проти України, росіяни не відреагували на це внутрішнім спротивом проти дій Кремля, бо це “країна рабів” і тому що для багатьох це єдиний спосіб заробітку.                                                  

Коли журналістка запитала, чому в Росії не відбулося внутрішнього сплеску і протестів, тоді як на початку повномасштабного вторгнення “всі військові” говорили, що це нібито станеться, щойно цинкові труни із вбитими окупантами почнуть повертатися до РФ?

Буданов у відповідь зазначив, що “всі” такого не прогнозували – тільки “певна кількість експертів”.

Дослівно із заяви Буданова:

Чому не сталося такого? Тут причини дві. Насамперед – моральна. Російська Федерація насправді є країною рабів. Друга ж – на цьому зараз усі заробляють. Там іншої роботи немає просто, окрім як у Збройні сили РФ іти для більшої частини росіян. Це і є дійсна реальність.

Говорячи про мобілізацію до лав окупантів на тимчасово окупованих територіях України, Буданов сказав, що наразі це не особливо масштабне явище, тому що росіяни не мають проблем із живою силою – зокрема, завдяки прихованій мобілізації до РФ, “рекрутингу” та відправленню на фронт ув’язнених.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, як Буданов прокоментував рейд добровольців РФ.

Exit mobile version