Накопичується втома – у Буданова висловилися про наслідки війни для режиму Путіна в РФ

Речник Головного управління розвідки МО України Андрій Юсов висловився щодо ставлення громадян Російської Федерації до керівництва їхньої країни. За його словами, російське суспільство втомлюється від війни.

Андрій Юсов

Фото – rbc.ua

Представник військової розвідки України в ефірі національного телемарафону заявив, що все більше жителів РФ відчувають на собі наслідки розв’язаної кремлівським диктатором Володимиром Путіним війни.

Юсов звернув увагу на те, що президент-агресор приніс бойові дії не лише на територію нашої країни, але й своєї, інформує «НБН».

Речник ГУР МОУ зазначив, що дронові атаки на промислові, військові підприємства та НПЗ у РФ, рейд російських добровольців у Бєлгородську та Курську області, потік «демілітаризованих» загарбників матимуть наслідки для режиму Путіна.

Прессекретар додав, що всі ці події впливають на жителів держави-терориста, у них накопичується втома від дій Кремля, що в майбутньому матиме продовження.

Нагадаємо, що Путін «переміг» на президентських виборах у РФ із 87% голосів. Аналітики ISW пояснили, що стоїть за рекордною «підтримкою» лідера росіян.

Exit mobile version