Скільки ракет Х-32 росіяни хочуть виготовити цього року: в «Атеш» показали секретні документи

Військовий рух українців та кримських татар «Атеш» розкрив секретну інформацію про плани країни-агресора з виготовлення крилатих ракет Х-32. Партизани показали відповідні документи.

Російські ракети

Фото - ria.ru

Торік у грудні партизани повідомляли, що агент «Атеш» проник на Дубненський машинобудівний завод у Московській області, де йому вдалося отримати доступ до цінної інформації. Секретні документи дозволили дізнатися про реальні можливості підприємства, зокрема про провал з виконання плану виробництва на 2022 рік, інформує «НБН».

Представники військового руху розповіли, що їм вдалося дізнатися більше про роботу заводу. В «Атеш» зазначили, що керівник департаменту ОПК держави-терориста Андрій Перегудов вимагає від директора підприємства збільшення обсягів випуску крилатих ракет Х-32.

Зокрема, протягом року росіяни мають намір виготовити 224 одиниці такої зброї, проте, за інформацією партизанів, вони вже почали вибиватися із графіка виробництва.

Фото – t.me/atesh_ua
Фото – t.me/atesh_ua
Фото – t.me/atesh_ua
Фото – t.me/atesh_ua
Фото – t.me/atesh_ua
Фото – t.me/atesh_ua

Нагадаємо, в оперативному командуванні «Південь» назвали причину паузи в масованих ракетних атаках російських загарбників на Україну.

Exit mobile version