Зеленський назвав кількість ракет, БПЛА та КАБів, якими РФ атакувала Україну з початку березня

Глава держави Володимир Зеленський повідомив, скільки ракет, безпілотників і керованих авіаційних бомб війська держави-терориста випустили по Україні з початку місяця.

Володимир Зеленський

Фото – t.me/V_Zelenskiy_official

Український лідер розповів, що з початку весни цього року «друга армія світу» вдарила по нашій країні понад 320 дронами-камікадзе «Шахед», майже 900 КАБами і 130 ракетами різних типів, інформує «НБН».

За словами гаранта, війська держави-терориста щодобово тероризують мирне населення у містах і селах України, використовуючи для атак ракети, безпілотники та керовані авіаційні бомби.

Президент зазначив, що ЗСУ навчилися ефективно знищувати ворожі повітряні цілі та літаки, рятуючи тисячі життів та дозволяючи нашій економіці функціонувати.

Зеленський додав, що, незважаючи на успіхи захисників, Україна, як і раніше, потребує більшої кількості систем протиповітряної оборони. Глава держави підкреслив, що ці установки є у союзників Києва і їх потрібно застосовувати за призначенням – для захисту життів, замість того, щоб дати їм припадати пилом на зберіганні.

Раніше в ОК «Південь» пояснили перерву в масованих ракетних атаках ЗС РФ на нашу країну.

Exit mobile version