Агенти «Атеш» проникли у штаб ЗС РФ: партизани розповіли, чим незадоволені воєначальники окупантів

У військовому русі українців та кримських татар «Атеш» повідомили, що їхні агенти вкотре проникли у штаб Південного військового округу ЗС РФ у Ростові-на-Дону. Партизани повідомили, чим незадоволені воєначальники армії Путіна.

Штаб Південного військового округу ЗС РФ

Фото – ria.ru

У четвер, 21 березня, в «Атеш» розповіли про результати роботи своїх агентів у Ростові-на-Дону. Партизани знову проникли у штаб ПВО, зафіксувавши, що об’єкт охороняє патруль із чотирьох військових поліцейських, інформує «НБН».

Неподалік центральної прохідної було помічено вантажний автомобіль «Урал» з особовим складом армії Путіна. За інформацією військового руху, ці бійці – група швидкого реагування, яка знаходиться поблизу штабу після маршу справедливості ПВК «Вагнер» торік у червні.

Фото – t.me/atesh_ua
Фото – t.me/atesh_ua

Після походу армії Пригожина на Москву з «Атеш» зв’язалися «вагнерівці» з метою співпраці. Наразі вони передають партизанам дані про розташування складів росіян, засобів протиповітряної оборони та пунктів тимчасової дислокації ворога. Відповідну інформацію після обробки отримують Сили оборони.

Також агентам «Атеш» вдалося встановити, що багато воєначальників «другої армії світу» незадоволені рішеннями керівництва держави-терориста і відкрито говорять про це.

Раніше партизани розкрили плани країни-агресора з виробництва крилатих ракет Х-32.

Exit mobile version