Гуменюк розповіла про особливості масованої ракетної атаки на Україну 21 березня

Глава пресцентру Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк висловилася про масований ракетний обстріл нашої країни ЗС РФ у четвер, 21 березня, розповівши про особливості цієї атаки.

Наталія Гуменюк

Фото – hromadske.ua

Речниця пресцентру в ефірі національного телемарафону повідомила, що під час сьогоднішнього масованого удару по Україні російські загарбники сконцентрували свої зусилля на півночі та центрі країни, зокрема під обстрілом був Київ, інформує «НБН».

За словами Гуменюк, масована атака військ РФ на Україну була прогнозованою. Раніше йшлося про те, що після псевдовиборів президента в Росії та в тимчасово захоплених українських регіонах окупанти можуть посилити тиск на прифронтові території та наступні області.

Вона додала, що під час масованого обстрілу Сили оборони працювали по всій країні, оскільки росіяни проводили ракети складною траєкторією, намагаючись обійти системи ППО.

Зазначимо, що на ракетний удар по столиці відреагував український лідер Володимир Зеленський. Глава держави вкотре закликав союзників передати Києву більше комплексів ППО для захисту країни від терору РФ.

Exit mobile version