Павлюк назвав найкращий спосіб захисту Сумської області від російського терору КАБами

Командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Павлюк прокоментував обстріли Сумщини. За словами воєначальника, найкращим способом захисту області від ударів окупантів КАБами є отримання Силами оборони переваги над ворогом у повітрі.

Обстріли України

Фото – reuters.com

Генерал-лейтенант в ефірі національного телемарафону висловився щодо посилення ЗС РФ обстрілів населених пунктів та бомбардувань прикордонних районів Сумської області.

Тільки з початку місяця по 19 березня «друга армія світу» випустила по регіону майже двісті керованих авіаційних бомб, інформує «НБН».

За словами командувача Сухопутних військ, путінські окупаційні сили атакують КАБами лише цивільне населення, щоб посіяти паніку серед людей, максимально залякати їх. Павлюк додав, що це звичайний терор ЗС РФ і інакше вони не вміють.

Говорячи про захист Сумщини від ворожих бомбардувань, воєначальник заявив, що для цього ЗСУ треба отримати перевагу над окупантами у повітрі. Генерал запевнив, що щойно вона з’явиться Сили оборони зроблять все, щоб бойові літаки росіян не змогли близько підлітати до кордону та атакувати об’єкти в регіоні.

Нагадаємо, у ГУР МОУ оцінили загрозу наступу окупантів на Сумську та Чернігівську області.

Exit mobile version