У Ростовській області вночі виникла пожежа на електростанції: росіяни поскаржилися на атаку БПЛА

Губернатор Ростовської області Василь Голубєв повідомив про виникнення пожежі на державній районній електростанції в Новочеркаську в ніч на понеділок, 25 березня. У Мережі пишуть, що об'єкт атакували дрони.

Новочеркаська ДРЕС у Ростовській області РФ

Фото – ria.ru

Глава регіону у своєму Telegram-каналі повідомив, що вночі спалахнула пожежа на ДРЕС у Новочеркаську. Займання сталося на трансформаторній підстанції, внаслідок чого дві високовольтні лінії автоматично відключилися, проте незабаром подачу електрики відновили, інформує «НБН».

За словами путінського чиновника, тимчасово призупинено роботу двох енергоблоків. Голубєв зазначив, що причини виникнення пожежі встановлюються.

Пізніше у МО РФ традиційно заявили, що «київський режим» мав намір атакувати об’єкти на території Ростовської області. В оборонному відомстві повідомили, що над регіоном нібито ППО перехопила 11 дронів. При цьому в Мережі пишуть, що Новочеркаська ДРЕС зазнала атаки БПЛА.

Telegram-канал «Это Ростов» повідомив, що жителі регіону вночі зафіксували проліт над регіоном двох десятків дронів, після чого у Новочеркаську почали скаржитися на «хлопки». Пізніше у Мережі опублікували кадри уламків безпілотників у районі електростанції.

Раніше у ISW розповіли, що росіяни намагаються посилити протиповітряну оборону для захисту стратегічних об’єктів у країні від ударів БПЛА.

Exit mobile version