Нехай росіяни чекають на чергову «бавовну» – глава СБУ анонсував нові спецоперації на території РФ

Голова Служби безпеки України Василь Малюк анонсував нові спецоперації на території держави-терориста упродовж цього року. Генерал-лейтенант попередив росіян, що їх відвідає нова «бавовна».

Василь Малюк

Фото – facebook.com/SecurSerUkraine

В ефірі національного телемарафону глава СБУ звернув увагу на те, що росіяни завжди видозмінюють оборону після спецоперацій Сил оборони України на території держави-терориста. Однак СБУ ніколи не повторюється, тому в РФ продовжать лунати «хлопки», інформує «НБН».

«Нехай росіяни чекають на чергову “бавовну”», – заявив генерал.

За словами Малюка, путінські окупаційні війська намагаються протидіяти ударам Сил оборони морськими дронами, проте Служба безпеки України все одно йде на крок попереду ворога.

Генерал повідомив, що після 24 лютого 2022 року СБУ знищила 809 танків, а також іншу бронетехніку та засоби радіоелектронної боротьби «другої армії світу».

Крім цього, однією з успішних операцій спецслужби став удар по літаку далекого радіолокаційного стеження та управління А-50 ЗС РФ на аеродромі Мачулищі в Республіці Білорусь.

Нагадаємо, минулого тижня західні ЗМІ заявили, що Вашингтон нібито закликав СБУ та ГУР припинити обстріли російських НПЗ. В ОПУ прокоментували відповідну інформацію.

Exit mobile version