У 3-й ОШБр заявили, що окупанти можуть відкрити новий наступальний напрямок на фронті

Заступник командира 3-ї ОШБр майор ЗСУ Максим Жорін заявив, що «друга армія світу» цього року може відкрити новий активний наступальний напрямок на фронті в Україні.

Російські окупанти

Фото – ria.ru

В ефірі «Еспресо» військовослужбовець заявив, що ЗС РФ цьогоріч можуть накопичити достатньо живої сили та техніки, щоб спробувати відкрити щонайменше один новий напрямок для активного наступу, інформує «НБН».

За словами Жоріна, можна здогадатися, де армія Путіна почне наступати, беручи до уваги ті напрямки, які важливі для ворога і де є місця, які він міг би давити.

Заступник командира 3-ї ОШБр зазначив, що одним із напрямків для початку наступальної операції загарбники розглядають кордон із країною-агресором.

Майор додав, що сьогодні основні зусилля ЗС РФ сконцентрували в районі Авдіївки. У цю зону фронту «визволителі» перекидатимуть резерви доти, доки вони не вирішать, що досягли поставленої мети.

Нагадаємо, що в ISW підтвердили, що війська РФ накопичують резерви. Аналітики оцінили можливість широкомасштабного наступу «другої армії світу» цьогоріч.

Exit mobile version