У Буданова розповіли, як Кремль має намір використати теракт у Підмосков’ї в РФ та за її межами

Речник Головного управління розвідки МО України Андрій Черняк розповів, як російська влада має намір використати теракт у Підмосков'ї для досягнення цілей у своїй країні та за її межами.

Кремль

Фото – zaks.ru

В інтерв’ю італійському виданню Corriere della Sera представник ГУР МОУ розповів, що Кремль має три цілі, яких він спробує досягти, використовуючи теракт у концертному залі ТЦ Красногорська, пише «НБН».

За словами речника військової розвідки, російська влада за допомогою нападу на людей у «Крокус Сіті Холі» спробує виправдати ескалацію війни проти нашої країни, а також тотальну мобілізацію громадян РФ.

Черняк зазначив, що також не можна виключити, що Москва спробує використати тему боротьби з тероризмом, зокрема з ІДІЛ, щоб відвернути увагу від військових злочинів ЗС РФ в Україні, а також вийти із міжнародної ізоляції.

Прессекретар додав, що влада РФ активно звинувачує Україну в причетності до теракту в Підмосков’ї, що свідчить про зацікавленість російського керівництва у цьому нападі.

Нагадаємо, в ISW пояснили, навіщо білоруський диктатор Олександр Лукашенко підірвав наратив Кремля про намір терористів після нападу на «Крокус Сіті Хол» втекти в Україну.

Exit mobile version