Буданов назвав найабсурдніший фейк про нього, вигаданий російськими пропагандистами

Начальник Головного управління розвідки МО України Кирило Буданов розповів, який фейк, вигаданий російськими пропагандистами про нього, вважає найабсурднішим.

Кирило Буданов

Фото – pravda.com.ua

Глава ГУР МОУ нагадав, що торік кремлівські пропагандисти заявляли, що його вбили. На думку генерала, цей фейк рупорів путінського режиму про нього є найабсурднішим, інформує «НБН» з посиланням на Центр стратегічних комунікацій.

За словами воєначальника, тоді з’явилася його фотографія із японським послом. Росіяни розібрали цей кадр і розповсюдили його в Мережі, приписуючи, що на знімку у головного розвідника України «такий нахил» або тут «в нього немає тіні» тощо.

Буданов розповів, що тоді псевдожурналісти мали дві версії. Згідно з першою, начальник ГУР «ледь живий, у нього корсет стоїть», «його тримають як мумію, щоб не впав». Другий варіант російської пропаганди – воєначальник помер і використали його голограму.

Нагадаємо, Буданов висловився про популярний в Україні месенджер Telegram, пояснивши, яку небезпеку він становить для нашої країни.

Exit mobile version