Гуменюк пояснила зникнення ракет окупантів із радарів під час нічної атаки

Глава пресцентру Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк висловилася щодо зникнення з радарів ракет «другої армії світу» під час нічної атаки.

Наталія Гуменюк

Фото – radiosvoboda.org

Речниця оперативного командування «Південь» в ефірі національного телемарафону прокоментувала зникнення ракет ЗС РФ із радарів уночі. За її словами, такі інциденти трапляються не вперше, інформує «НБН».

Начальниця пресцентру розповіла, що літаки Ту-22 «другої армії світу» є носіями надзвукових крилатих протикорабельних ракет Х-22.

Гуменюк зазначила, що працювати по них дійсно дуже складно. При цьому Х-22 – не дуже сучасні ракети, тому росіяни модернізують їх, доводячи до рівня крилатих ракет повітряного базування Х-32 і т.д.

Речниця ОК «Південь», говорячи про зникнення ракет армії Путіна з радарів, повідомила, що Сили оборони не вперше фіксують виникнення якихось негараздів у ворога в повітрі. Очевидно, в ході нічної атаки у росіян стався подібний інцидент.

Раніше Гуменюк повідомила, що загарбники у Криму зробили запас гіперзвукових ракет «Циркон» і можуть розпочати точковий терор у нашій країні.

Exit mobile version