«Шахеди» маневрували над житловими кварталами: в ОК «Південь» розповіли деталі нічної атаки РФ на Запоріжжя

У ніч на четвер, 28 березня, російські окупаційні війська атакували Запоріжжя дронами-камікадзе «Шахед». У Силах оборони Півдня України розповіли деталі удару БПЛА по регіону.

Іранські дрони

Фото – Iranian Army Office/ZUMA/IMAGO

У пресслужбі Сил оборони Півдня України розповіли, що під час нічної атаки «другої армії світу» на південні та південно-східні регіони нашої країни основний дроновий удар росіяни сконцентрували по Запоріжжю, інформує «НБН».

Повідомляється, що у регіоні безпілотники «Шахед» маневрували над житловими будинками та промисловими об’єктами. Путінські війська атакували транспортну інфраструктуру регіону.

Проліт безпілотників над житловими кварталами обласного центру призвів до падіння уламків збитих БПЛА у приватний сектор. В результаті спалахнула пожежа, вибухова хвиля пошкодила понад десять будинків, двоє людей було поранено. Займання ліквідували, постраждалим надали медичну допомогу.

Нагадаємо, 27 березня російські загарбники обстріляли балістикою Миколаїв. Начальник МВА та Сили оборони розповіли про постраждалих та руйнування внаслідок атаки ЗС РФ на місто.

Exit mobile version