У Повітряних силах розповіли, як Україна може ефективно захиститись від атак окупантів КАБами

Речник Повітряних сил України майор Ілля Євлаш висловився про роботу ППО по російських керованих авіаційних бомбах, розповівши, як наша країна може захиститися від атак окупантів КАБами.

Фугасна авіабомба ЗС РФ

Фото - roe.ru

Представник ПС ЗСУ в ефірі Новини.LIVE заявив, що Сили оборони можуть боротися з керованими авіаційними бомбами, які російські загарбники запускають по нашій країні з винищувачів Су-34 і Су-35, і раніше вже збивали їх, інформує «НБН».

За словами Євлаша, Україні потрібно розвивати системи протиповітряної оборони для відбиття атак ворога КАБами, зокрема ті, які працюють на передньому краї і могли б полегшити роботу піхоти, яка щодня страждає від таких ударів.

Майор нагадав, що «друга армія світу» щодоби випускала сотні авіаційних бомб по Авдіївці Донецької області. Наразі росіяни модифікують цю зброю для обстрілів інших українських міст, оскільки вона завдає більше руйнувань, ніж ракети.

Раніше командувач Сухопутних військ ЗСУ Адександр Павлюк висловився щодо терору ЗС РФ авіабомбами в Сумській області. Воєначальник розповів, що допоможе Силам оборони захистити регіон від ударів окупантів КАБами.

Exit mobile version