Гуменюк розповіла про нову тактику окупантів на лівобережжі Херсонщини у районі Кринок

Речниця оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк повідомила про ситуацію на лівобережжі Херсонщини. За її словами, загарбники у районі села Кринки змінили тактику штурмів позицій захисників.

Наталія Гуменюк

Фото – fakty.com.ua

Глава пресцентру Сил оборони півдня в ефірі національного телемарафону нагадала, що протягом кількох місяців путінські війська намагаються знищити плацдарм ЗСУ на лівому березі Херсонської області, пише «НБН».

Гуменюк зазначила, що спроби окупантів витіснити ЗСУ із села Кринки не приносять успіхів, тому ворог вирішив змінити тактику. Тепер «визволителі» атакують захисників дрібними групами з різних напрямків, сподіваючись послабити їх.

Прессекретарка звернула увагу на те, що також ЗС РФ збільшили кількість наступів. У попередні тижні росіяни за добу здійснювали 1-3 штурмів, останні дні Сили оборони фіксують 7-8 атак.

Зміна тактики ЗС РФ на цій ділянці фронту, за її словами, говорить про те, що ворог шукає ефективні методи для витіснення ЗСУ з плацдарму, адже командування армії Путіна наполягає на досягненні цілей.

Раніше Гуменюк висловилася про втрати «визволителів» під час штурмів позицій Сил оборони у Кринках.

Exit mobile version