У ВМС розповіли, як окупанти намагаються вберегти кораблі ЧФ від ударів морськими дронами

Речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук розповів, як загарбники намагаються врятувати кораблі Чорноморського флоту Російської Федерації від дронових атак.

Чорноморський флот ВМС РФ

Фото – reuters.com

Представник ВМС України в ефірі національного телемарафону повідомив, що окупанти намагаються врятувати залишки ЧФ РФ від ударів Сил оборони морськими дронами. Для цього загарбники вдалися до стандартної тактики, інформує «НБН».

Плетенчук розповів, що росіяни продовжують ховати свої бойові судна у бухтах, захід у які вони загрожують затопленими баржами, прикріплюючи до них бонові загородження. Речник Військово-морських сил зазначив, що до подібних заходів «визволителі» раніше вдалися для захисту незаконно збудованого Керченського мосту.

Пресофіцер нагадав, що окупанти затоплювали свої судна ще 10 років тому під час захоплення Кримського півострова, аби заблокувати у бухті українські кораблі.

Зараз, щоб уберегти свій флот від ураження морськими дронами, ворог вивів кораблі в пункт базування в Новоросійську Краснодарського краю, закрив вхід у гавань і поставив нехитрі конструкції як загорожі.

Раніше британська розвідка показала кадри спроб окупантів запобігти атакам на судна ЧФ РФ у порту Новоросійська.

Exit mobile version