У ЗСУ прокоментували російські заяви щодо входу окупантів до передмістя Часового Яру

«Влада» так званої «Донецької народної республіки» заявила, що путінські окупаційні сили нібито вже зайшли до передмістя Часового Яру Донецької області. В армії України спростували відповідну інформацію, повідомивши про ситуацію навколо міста.

ЗСУ

Фото – globallookpress.com

У п’ятницю, 5 квітня, «радник» Пушиліна Ян Гагін заявив, що російським «визволителям» залишилося десь близько півкілометра до Часового Яру. Після «чиновник» заявив, що армія Путіна вже зайшла до передмістя, інформує «НБН» із посиланням на пропагандистське агентство «РИА Новости».

Як пише агентство Reuters, в Україні спростували відповідну інформацію ворожої сторони. Речник Східного командування ЗСУ Андрій Задубінний заявив, що російських окупантів у Часовому Ярі немає. За його словами, у районі населеного пункту ситуація залишається складною, там продовжуються бойові дії.

Раніше у 92-й окремій штурмовій бригаді розповіли про наслідки захоплення Часового Яру. За такого розвитку подій чотири міста в Донецькій області опиняться під прямим артилерійським вогнем «другої армії світу».

Exit mobile version