ЗМІ назвали кількість знищених літаків внаслідок атаки ГУР та ЗСУ на три аеродроми РФ

У ніч на п'ятницю, 5 квітня, три військові аеродроми на території Російської Федерації зазнали атаки безпілотників. ЗМІ повідомляють, що удари по об'єктах ЗС РФ – спецоперація ГУР із ЗСУ. Журналісти повідомили про втрати авіації «другої армії світу» внаслідок обстрілу.

Аеродром ЗС РФ в Енгельсі

Фото – kommersant.ru

Посилаючись на джерела у Силах оборони, видання «РБК-Україна» заявило, що удар БПЛА по трьох аеродромах країни-агресора організували Головне управління розвідки МО України та ЗСУ, інформує «НБН».

Журналісти пишуть, що вночі зазнали атаки дронів військові авіабази окупантів у Єйську, Енгельсі та Курську. Внаслідок обстрілу «друга армія світу» втратила бойові літаки.

Джерела в ГУР МОУ повідомили, що на авіабазі «Енгельс-2» серйозні пошкодження отримали мінімум 3 стратегічні бомбардувальники Ту-95 МС. Також 7 загарбників вирушили на «концерт Кобзона».

На аеродромі в Єйську удар безпілотників «відмінусував» 2 штурмовики Су-25 – бойові літаки повністю згоріли. Крім цього, БПЛА ліквідували 4 окупантів.

Як зазначає ЗМІ, результати атаки на авіабазу в Курську Сили оборони поки що не повідомляють. Співрозмовник у ГУР додав, що наслідки нічної атаки на військові аеродроми РФ будуть відчутні для військ Путіна у довгостроковій перспективі.

Зазначимо, що вночі під ударом дронів опинився аеродром у місті Морозовськ Ростовської області. Журналісти повідомили про втрати авіації та особового складу ЗС РФ.

Exit mobile version