ЗМІ розкрили втрати авіації та особового складу ЗС РФ внаслідок атаки на аеродром у Морозовську

У ніч на 5 квітня безпілотники атакували військовий аеродром у Морозовську Ростовської області. ЗМІ заявили, що удар дронів по об'єкту ЗС РФ – спецоперація СБУ, а також розкрили втрати авіації та особового складу внаслідок обстрілу.

Аеродром "Морозовськ" Ростовська область РФ

Фото – 161.ru

Видання «РБК-Україна», посилаючись на власні джерела, заявило, що військовий аеродром у місті Морозовськ атакувала безпілотниками Служба безпеки України спільно з Силами оборони, інформує «НБН».

За словами журналістів, на авіабазі в Ростовській області дислокувалися бомбардувальники Су-24, Су-24М та Су-34. Ці бойові літаки «друга армія світу» використовує для терору нашої країни за допомогою КАБів.

Співрозмовник ЗМІ повідомив, що внаслідок удару безпілотників по аеродрому в Морозовську було знищено щонайменше 6 літаків, 8 – отримали суттєві пошкодження. Також під час атаки дрони «відмінусували» близько 20 загарбників.

Джерело додало, що ці втрати суттєво скоротять бойовий потенціал путінських окупаційних сил.

Нагадаємо, що вночі було неспокійно й у Єйську Краснодарського краю. Жителі міста поскаржилися на більш ніж 10 «хлопків», заявивши про атаку БПЛА в районі військового містечка та аеродрому.

Exit mobile version