У Зеленського пояснили, коли війна в Україні наблизиться до завершення

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк пояснив, коли війна в нашій країні наблизиться до завершення, розповівши, що мають зрозуміти партнери Києва.

ЗСУ

Фото – zsu.gov.ua

Представник Офісу Зеленського в інтерв’ю «24 каналу» заявив, що війна в Україні наблизиться до завершення, коли ЗСУ матимуть паритет 1:3 снарядів, понад 60 багатофункціональних винищувачів F-16, 250-500 далекобійних ракет на місяць і безпілотники в пропорційній кількості до російських БПЛА, а також буде закрите небо над країною, інформує «НБН».

За словами чиновника, для надання Силам оборони такої кількості бойових літаків, дронів, снарядів та ракет, щоб вони змогли завдати ЗС РФ тактичної поразки на різних напрямках, необхідне фінансування.

Радник голови ОПУ зазначив, що партнери Києва мають зрозуміти, що цю війну треба прискорювати та фіналізувати, суттєво наростивши допомогу для нашої країни. Посилення підтримки України створить зовсім іншу картинку на лінії фронту.

Нагадаємо, аналітики ISW заявили, що дефіцит систем ППО у Сил оборони України допомагає російським окупантам захоплювати Часів Яр.

Exit mobile version