Російські пропагандисти заявили про ракетний удар по Бердянську

У понеділок, 15 квітня, у тимчасово захопленому Бердянську Запорізької області пролунали вибухи, над містом було помічено дим. Російські пропагандистські ЗМІ заявили, що Сили оборони вдарили по населеному пункту ракетами.

Окупований Бердянськ

Фото – ria.ru

Начальниця міської військової адміністрації Бердянська Вікторія Галіцина у своєму Telegram-каналі повідомила, що місцеві жителі розповіли про вибухи та появу диму у нагірній частині міста після прильоту. Чиновниця опублікувала відповідну фотографію, інформує «НБН».

Фото — t.me/berdmisk

Російське пропагандистське агентство «РИА Новости», посилаючись на «адміністрацію» Бердянська, заявило, що Сили оборони України атакували місто двома крилатими ракетами Storm Shadow, які нібито були збиті протиповітряною обороною «визволителів».

Водночас Telegram-канал «Бердянськ Сьогодні» пише, що жителі міста говорять про два влучання по території ЮГМ. Моніторингові пабліки росіян також підтвердили інформацію про прильоти у населеному пункті.

Нагадаємо, 13 квітня Сили оборони України уразили військовий об’єкт армії Путіна на території Луганська. Російські ЗМІ повідомили про втрати «другої армії світу» внаслідок ракетного удару ЗСУ.

Exit mobile version