СБУ дроновим ударом уразила РЛС окупантів у Брянській області – ЗМІ

Журналісти заявили, що Служба безпеки України за допомогою безпілотників вивела з ладу радіолокаційну станцію «другої армії світу» далекого діапазону в Брянській області РФ.

РЛС "Небо-У" ЗС РФ

Фото – wikipedia.org

Посилаючись на джерела в СБУ, «24 канал» повідомив, що спецслужба атакувала 7 дронами-камікадзе модернізований комплекс «Небо-У» військ Російської Федерації в Брянській області, інформує «НБН».

За даними ЗМІ, в результаті дронового удару радіолокаційна станція путінських окупаційних сил, вартість якої досягає 100 мільйонів доларів, була виведена з ладу.

Журналісти зазначають, що ця РЛС дозволяла «другій армії світу» контролювати небо на відстані 700 кілометрів углиб території нашої країни, виявляти засоби ураження ЗСУ та допомагати авіації завдавати ударів КАБами по українських прикордонних регіонах.

Співрозмовники видання зазначають, що станція окупантів після обстрілу, ймовірно, перетворилася на «друшляк». Радіолокаційна «сліпота» ЗС РФ допоможе захисникам вести розвідку, запускати БПЛА та якісніше застосовувати бойові літаки на цій ділянці.

Раніше ЗМІ розповіли про наслідки ракетного удару ЗСУ по командній базі ЗС РФ у тимчасово захопленому Луганську для загарбників.

Exit mobile version