Зеленський попередив про посилення штурмів та наступів окупантів

Глава держави Володимир Зеленський попередив про посилення штурмів та наступальних дій військ Російської Федерації на фронті в Україні найближчим часом.

Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

Під час вечірнього відеозвернення у понеділок, 15 квітня, глава держави повідомив, що він заслухав доповіді від голови Служби зовнішньої розвідки України Олега Іващенка та начальника Головного управління розвідки Міноборони Кирила Буданова щодо можливих дій ЗС РФ, інформує «НБН».

Також, за словами Зеленського, обговорювалися питання захисту критичної інфраструктури від атак російських окупаційних сил у прифронтових районах та у прикордонних регіонах.

Український лідер зазначив, що в Кремлі божевілля досі сильне, тому «друга армія світу» спробує посилити штурмові та наступальні операції, на які Сили оборони відповідатимуть.

Також президент нагадав, що США та союзники минулими вихідними допомогли захистити Ізраїль від іранського терору, незважаючи на те, що країна не є членом Північноатлантичного Альянсу. Гарант додав, що Київ говоритиме з партнерами щодо посилення української ППО.

Нагадаємо, в Адміністрації Байдена пояснили, чому США не збиватимуть безпілотники у небі над Україною, як вони робили це із союзниками в Ізраїлі.

Exit mobile version