Дрони ГУР атакували авіаційний завод у Казані – ЗМІ

ЗМІ повідомляють, що безпілотники Головного управління розвідки Міноборони України у середу вранці, 17 квітня, атакували авіаційне підприємство у столиці Республіки Татарстан.

Авіаційний завод ім. Горбунова у Казані

Фото – ria.ru

Видання «РБК-Україна», посилаючись на джерела у спецслужбах, заявило, що сьогодні дрони ГУР МОУ вдарили по авіаційному заводу ім. Горбунова у Казані, інформує «НБН».

Як повідомляють журналісти, у столиці Республіки Татарстан на території авіаційного підприємства вранці пролунали вибухи, перед цим у цьому районі спрацювала сирена.

Водночас із оголошенням повітряної тривоги з території підприємства почали евакуювати персонал. Відповідні кадри публікують Telegram-канали.

У «Росавіації» заявили про тимчасове призупинення роботи аеропортів у Казані, Нижньокамську та Нижньому Новгороді. Пізніше в оборонному відомстві РФ повідомили, що над територією Татарстану нібито був збитий безпілотник.

Зазначимо, що на казанському авіазаводі ім. Горбунова росіяни виробляють та ремонтують бойові літаки, зокрема надзвукові бомбардувальники-ракетоносці Ту-22М та Ту-160М.

Раніше у Буданова заявили про «демілітаризацію» транспортного гелікоптера Мі-8 окупантів на аеродромі в Самарі 17 квітня.

Exit mobile version