У Бердянську пролунав вибух, окупанти поскаржилися на знищення складу з боєприпасами

У четвер вранці, 18 квітня, у тимчасово захопленому Бердянську Запорізької області було гучно. Російські загарбники заявили, що у місті було знищено їх склад із боєприпасами.

Бердянськ

Фото – vesti.ru

Керівниця МВА Вікторія Галіціна близько 11:00 повідомила, що жителі Бердянська заявили про гучний «хлопок» у нагірній частині населеного пункту. Чиновниця додала, що «визволителі» поскаржилися на знищення їхніх боєприпасів, інформує «НБН».

Нагадаємо, що 15 квітня російські пропагандисти поскаржилися на удар ракетами Storm Shadow по Бердянську, які нібито збила російська ППО. Водночас місцеві жителі повідомляли про появу диму в нагірній частині міста та про два влучання по території заводу «ЮГМ».

Радник маріупольського мера Петро Андрющенко у своєму Telegram-каналі звернув увагу на те, що росіяни в Мережі визнали удар по командному пункту путінських військ у місті, заявляючи про «спробу ураження» об’єкта ЗС РФ. Чиновник зазначив, що окупанти «натякнули» на необхідність повторної атаки.

Як повідомлялося, 17 квітня українські сили атакували об’єкти російських військ у Криму та на території держави-терориста. Аналітики ISW оцінили ці удари.

Exit mobile version