Філатов повідомив, яким типом ракет окупанти вдарили по житловому будинку у Дніпрі

Мер Дніпра Борис Філатов повідомив, яким типом ракети війська Російської Федерації вдарили по житловій багатоповерхівці у місті у п'ятницю, 19 квітня, під час нічної атаки на Україну.

Ракетний удар РФ по Дніпру 19 квітня

Фото – t.me/dnipropetrovskaODA

Філатов у своєму Telegram-каналі повідомив, що російські загарбники завдали удару по великому багатопід’їзному будинку на вулиці Вокзальній. Мер зазначив, що кількість жертв ворожої атаки може зрости, інформує «НБН».

За словами міського голови, путінські окупаційні сили обстріляли багатоповерхівку надзвуковою крилатою протикорабельною ракетою Х-22. Чиновник зазначив, що цією ж зброєю росіяни вдарили по житловому будинку у Дніпрі 14 січня 2023 року та по ТРЦ «Амстор» у Кременчуці 27 червня 2022 року.

Філатов наголосив, що використання такої ракети для атак на населені пункти та житлові забудови – свідомий військовий злочин РФ. Мер вважає дивом, що кількість жертв сьогоднішнього обстрілу не вимірюється десятками, додавши, що Україна помститься ворогові за кожного потерпілого та вбитого.

Начальник ОВА Сергій Лисак повідомив, що кількість постраждалих внаслідок атаки окупантів на Дніпро зросла до 25 осіб, 2 особи загинули.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський показав кадри наслідків обстрілу Дніпра військами РФ.

Exit mobile version