У розвідці Естонії прокоментували перебіг боїв за Часів Яр

У розвідувальному центрі сил оборони Естонії прокоментували перебіг бойових дій у районі Часового Яру Донецької області, який російські окупаційні війська хочуть захопити до 9 травня.

ЗСУ

Фото – zsu.gov.ua

У зведенні розвідувального центру естонських сил оборони наголошується, що Донецький напрямок для «другої армії світу» залишається основним – тут росіяни зосередили значну частину особового складу, інформує «НБН» із посиланням на ERR.

У звіті сказано, що путінські війська не залишають спроби оточити та окупувати Часів Яр у Бахмутському районі. Проте Сили оборони України збудували потужні оборонні укріплення у місті, через що армія держави-терориста зазнає великих втрат під час бойових зіткнень.

За прогнозом розвідувальної служби Естонії, швидкого захоплення Часового Яру російськими окупаційними військами не очікується.

Нагадаємо, раніше ситуацію в районі міста прокоментував речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин. Підполковник назвав чотири населені пункти, на які «друга армія світу» може розпочати наступ у разі окупації Часового Яру.

Exit mobile version