Євлаш прокоментував нічну атаку «Шахедів», вказавши на нову тактику ЗС РФ

Речник Повітряних сил України майор Ілля Євлаш прокоментував чергову атаку ЗС РФ дронами-камікадзе «Шахед» на нашу країну. За його словами, у ніч на 23 квітня росіяни застосували нову тактику атаки БПЛА.

Ілля Євлаш

Фото - скріншот із відео

Майор в ефірі національного телемарафону, коментуючи нічну атаку армії Путіна на Україну ударними безпілотниками, заявив, що російські окупанти використали нову тактику запуску «Шахедів», інформує «НБН».

Як пояснив представник Повітряних сил ЗСУ, «визволителі» намагалися спрямовувати один-два дрони-камікадзе з різною періодичністю в різних напрямках. Мета такого способу запуску БПЛА – максимально ускладнити силам протиповітряної оборони боротьбу із безпілотниками.

Євлаш зазначив, що під час нічної атаки також росіяни намагалися розвідати застосування мобільних вогневих груп.

Речник ПС ЗСУ попередив про те, що путінські війська активізують завдання ударів по нашій країні різними методами, поки Сили оборони не отримали американську допомогу.

Зазначимо, що цієї ночі збитий «Шахед» впав на житловий сектор в Одесі. Мер міста Геннадій Труханов повідомив про постраждалих та показав кадри наслідків ворожого удару.

Exit mobile version