У Москві відмовили Аксьонову у наданні додаткових систем ППО для Криму – росЗМІ

«Глава» Криму Сергій Аксьонов звернувся до Москви з проханням надати додаткові комплекси протиповітряної оборони для захопленого півострова, перекинувши їх зі столиці РФ, на що отримав відмову.

Сергій Аксьонов

Фото – ria.ru

Російський Telegram-канал «Кремлевская табакерка», посилаючись на джерела в «уряді» Криму, повідомив, що Аксьонов звернувся до РФ із закликом перекинути із Москви та Московської області на півострів системи ППО, інформує «НБН».

Гауляйтера Криму змусила хвилюватися новина щодо рішення США надати Україні нову військову допомогу. Окупанти на півострові заявили ставленику Кремля, що вони не можуть гарантувати захист стратегічних об’єктів від ударів ЗСУ, тому Аксьонов вирішив просити додаткові засоби ППО, яких багато в столиці РФ та Московській області.

Московський мер Сергій Собянін відреагував на прохання «глави» Криму щодо відправлення частини систем ППО зі столиці, назвавши Аксьонова в одній із особистих розмов «ідіотом».

Раніше партизани «Атеш» показали, як загарбники у Криму намагаються вберегти свою техніку та установки протиповітряної оборони від ударів ЗСУ.

Exit mobile version