Андрющенко пояснив, чому окупанти відкрили полювання на мігрантів у Маріуполі

Радник маріупольського мера Петро Андрющенко розповів, що російські загарбники у тимчасово захопленому місті проводять масові рейди проти мігрантів, яких ворог може використати у війні проти України.

Окупований Маріуполь

Фото – ria.ru

Радник міського голови у своєму Telegram-каналі повідомив, що у тимчасово захопленому Маріуполі російські «визволителі» почали зачищати мігрантів, інформує «НБН».

За словами чиновника, навпроти площі Свободи як мінімум 20 нових громадян держави-терориста азіатської зовнішності росіяни «ввічливо» запакували у вантажівку та відвезли до військкомату. Андрющенко зазначив, що цих мігрантів ворог має намір кинути на фронт, поповнивши ними путінські війська.

Радник мера Маріуполя додав, що старт полюванню на мігрантів у тимчасово захопленому місті дав депутат Державної Думи країни-агресора Сергій Миронов, про що повідомляли російські ЗМІ.

Нагадаємо, 24 квітня під Маріуполем було завдано удару по офіцерському складу «другої армії світу». Андрющенко повідомив подробиці прильоту, назвавши втрати російських окупантів.

Exit mobile version