РосЗМІ повідомили про втрати живої сили і техніки окупантів внаслідок удару по Криму 28 квітня

У неділю, 28 квітня, у тимчасово захопленому Криму лунали вибухи. Росіяни стверджують, що по півострову вночі було завдано ракетного удару, внаслідок якого окупаційні війська РФ зазнали втрат живої сили і техніки.

Втрати РФ на війні в Україні

Фото – zsu.gov.ua

Російський Telegram-канал «Кремлевская табакерка», посилаючись на джерела в Міністерстві оборони та Генштабі РФ, заявив про удар ракетами ATACMS по мису Тарханкут, інформує «НБН».

Повідомляється, що внаслідок ракетної атаки на Крим «друга армія світу» втратила чотири установки протиповітряної оборони – 3 ЗРК С-300 та 1 комплекс С-400. Також «бавовна» відправила на «концерт Кобзона» 11 загарбників, 4 окупанти отримали поранення.

Ціллю удару, як стверджує Telegram-канал, була протиповітряна оборона, «визволителі» спробували збити ракети, які летіли прямо на них, проте безуспішно.

Раніше ЗМІ повідомили, що гауляйтер Криму Сергій Аксьонов попросив Москву передати для захисту півострова від повітряних атак системи протиповітряної оборони зі столиці РФ та області, на що отримав відмову.

Exit mobile version