Синєгубов висловився щодо відкриття нових ліній фронту окупантами на півночі України

Начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов висловився щодо відкриття нових ліній фронту російськими окупантами на півночі України.

Олег Синєгубов

Фото - t.me/synegubov/7574

Керівник ОВА в ефірі національного телемарафону повідомив про планове накопичення сил ЗС РФ на Куп’янському напрямку, коментуючи заяву головкома ЗСУ Олександра Сирського про збільшення чисельності та перегрупування ворожих військ на Харківському напрямку, інформує «НБН».

Чиновник зазначив, що в районі Куп’янська загарбники приблизно місяць-два трохи змінили тактику, фактично припинили активні масовані штурми після того, як Сили оборони завдали їм достатнього ураження.

Тому, як заявив Синєгубов, путінським військам довелося провести ротацію, відновитись, тобто фактично замінити підрозділи, у зв’язку з чим на Куп’янському напрямі накопичення сил ворога не фіксувалося. Наразі росіяни накопичені резерви намагаються кидати на інші ділянки фронту.

Глава ОВА пояснив, що зараз відбувається таке ж планове накопичення військ ЗС РФ, яке відбувалося протягом фактично десяти місяців, тому поки що рано говорити про відкриття нових ліній фронту загарбниками, зокрема на півночі країни. При цьому ЗСУ мають бути готовими до будь-якого розвитку подій.

Нагадаємо, в ISW оцінили можливість настання армії Путіна на Харків.

Exit mobile version