У Буданова назвали кількість дезертирів в окупаційних військах РФ

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України повідомили, що у лавах російських загарбників процвітає дезертирство. У Буданова назвали кількість бійців ЗС РФ, які самовільно залишили службу.

Дезертирство окупантів

Фото – apostrophe.ua

У пресслужбі ГУР МОУ заявили, що у підрозділах Південного військового округу «другої армії світу» процвітає дезертирство. Загалом у збройних формуваннях ПВО станом на кінець квітня самовільно залишили військову частину або місце служби понад 18 000 бійців.

У Буданова уточнили, що левова частка дезертирів у ПВО припадає на 8-у загальновійськову армію збройних сил держави-терориста – близько 12 000 втікачів, інформує «НБН».

Цю армію командування ЗС РФ постійно використовує у боях на Східному напрямку. Орієнтовно з них 10 000 поповнили ряди російських загарбників шляхом мобілізації, 2000 дезертирів – контрактники.

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України уточнили, що у 58-й загальновійськовій армії, яка також входить до ПВО, рівень дезертирства становить близько 2500 бійців.

Раніше дезертирство у «другій армії світу» прокоментувала британська розвідка. У звіті відомства сказано, що у лавах російських окупаційних сил самовільне залишення місця служби досягло рекордного рівня.

Exit mobile version