У ЦПД розповіли, які провокації окупанти можуть готувати Україні на Великдень

Керівник департаменту медіаграмотності Центру протидії дезінформації РНБО Іван Сличко попередив громадян про ракетні атаки РФ на Великдень. Окрім того, ворог може готувати й інші провокації.

Великдень в Україні

Фото – ukrinform.ua

Представник ЦПД в ефірі «Громадського радіо» розповів жителям України, з якими небезпеками з боку РФ вони можуть зіткнутися в період Великодніх свят, інформує «НБН».

За його словами, враховуючи досвід минулих років війни, окупанти готують ракетні провокації, тож українцям варто реагувати на сигнали повітряної тривоги та одразу йти в укриття.

Також, як попередив керівник департаменту медіаграмотності, у цей період можуть активізуватися російські ДРГ у прикордонних областях, тож жителям цих районів потрібно бути уважними та максимально обережними.

Окрім цього, Сличко прогнозує зростання релігійних конфліктів в інформаційному полі, кремлівська пропаганда збільшить кількість провокаційних фейків, маніпулюватиме пригніченням священнослужителів та вірян УПЦ МП.

Як повідомлялося, глава Харківської ОВА Олег Синєгубов висловився про відкриття нових ліній фронту ЗС РФ на півночі України.

Exit mobile version