Окупанти знову вдарили по Одесі балістикою, Кіпер повідомив про постраждалих

У середу, 1 травня, армія Путіна вкотре вдарила по Одесі балістичними ракетами. Начальник обласної військової адміністрації Олег Кіпер повідомив про постраждалих внаслідок атаки.

Ракетний удар по Одесі 1 травня

Фото - t.me/odeskaODA

Вчора близько 22:00 в Одесі пролунало два сильні вибухи, до цього Повітряні сили ЗСУ попереджали про загрозу застосування балістики ЗС РФ. Після ракетного удару окупантів по місту спалахнула пожежа у сортувальному депо та відділенні «Нової пошти», інформує «НБН».

Начальник Одеської ОВА Олег Кіпер у своєму Telegram-каналі повідомив, що російські окупаційні сили обстріляли місто балістичними ракетами. Чиновник підтвердив пошкодження цивільної інфраструктури, зокрема, складських приміщень пошти.

За словами голови обласної військової адміністрації, внаслідок ворожої атаки постраждали 14 людей, одну з них госпіталізували.

Нагадаємо, раніше путінські війська обстріляли Одесу з території Криму балістичними ракетами у ніч на середу, 1 травня. Внаслідок атаки загинули 3 людини. Сили оборони Півдня України опублікували кадри руйнувань у місті.

Exit mobile version