Вони дійсно знахабніли – Андрющенко повідомив про активізацію літаків РФ над Маріуполем

Радник маріупольського мера Петро Андрющенко повідомив про активізацію авіації ЗС РФ над тимчасово захопленим містом. Чиновник заявив, що літаки ворога так далеко не залітали, як це було у квітні.

Винищувач Су-27 ЗС РФ

Фото – ria.ru

Радник міського голови зазначив, що «друга армія світу» просуватиметься на фронті доти, доки Сили оборони не зможуть подолати її авіацію. Сьогодні літаки ЗС РФ практично безкарно тероризують ЗСУ КАБами, не даючи можливості захисникам закріпитися.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на «24 канал».

Чиновник заявив, що Україні потрібно закривати небо, оскільки «вони дійсно знахабніли». За словами Андрющенка, жоден літак армії Путіна ще так далеко не залітав, як це було у квітні.

Радник мера Маріуполя вважає, що авіація військ РФ незабаром почне наближатися до лінії бойового зіткнення. Так відбувається, оскільки росіяни розуміють, що ЗСУ немає чим відповідати і вони не можуть закрити повітряний простір.

Чиновник упевнений, що коли Україна матиме засоби для захисту неба, ситуація зміниться на користь Сил оборони, адже ворог не зможе знищувати їх укріплення.

Нагадаємо, 1 травня у Маріуполі пролунав вибух. Андрющенко повідомив про невдалу спробу окупантів збити ракету, що закінчилося прильотом.

Exit mobile version