ЗМІ показали супутникові знімки наслідків удару по аеродрому в Джанкої 30 квітня

У вівторок, 30 квітня, було завдано удару по аеродрому ЗС РФ у Джанкої. Журналісти показали супутникові знімки авіабази путінських окупаційних сил після атаки.

Джанкой

Фото – tribun.com.ua

Супутник Planet Labs зафіксував пошкодження військової техніки російських окупаційних сил на аеродромі у тимчасово захопленому Джанкої після обстрілу 30 квітня, інформує «НБН» із посиланням на «Крим.Реалії».

Вочевидь, кадри, які опинилися у розпорядженні журналістів проекту «Радіо Свобода» «Схеми», підтверджують пошкодження ЗРК С-300/С-400, що складається з пускових установок та радіолокаційної станції.

Фото — проект «Радіо Свобода» «Схеми»
Фото — проект «Радіо Свобода» «Схеми»

Крім того, після атаки на авіабазу, яка є однією з найбільших для гелікоптерів армії Путіна, окупанти перемістили з цієї території решту комплексів С-300/С-400.

Раніше російський Telegram-канал «Кремлевская табакерка» повідомляв, що в результаті удару по об’єктах військ РФ у Сімферополі та Джанкої були ліквідовані 4 загарбники, 9 «визволителів» отримали поранення.

Також Telegram-канал розкрив втрати «другої армії світу» внаслідок обстрілу полігону російських окупантів у Луганській області, кадри якого з’явилися у Мережі 1 травня.

Exit mobile version