Федоров прокоментував проведення РФ мобілізації на Запоріжжі, нагадавши обіцянку Путіна

Начальник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров розповів, що росіяни на ТОТ регіону почали проводити першу мобілізацію, нагадавши, що говорив про це глава РФ Володимир Путін.

Іван Федоров

Фото – facebook.com/IvanFedorovMelitopol

Керівник ОВА в ефірі національного телемарафону повідомив, що окупанти хочуть поповнити лави путінських військ на 150 000 жителів тимчасово захопленого Запоріжжя, інформує «НБН».

Федоров нагадав, що у 2023 році кремлівський диктатор Володимир Путін обіцяв, що протягом 5 років окупанти не проводитимуть мобілізацію на ТОТ. Проте росіяни вже розпочали проведення відповідних заходів у Запорізькій області, зокрема ведення військового обліку місцевих жителів.

За словами чиновника, на тимчасово захоплених територіях гауляйтери тероризують українців і намагаються відправити їх воювати проти рідної країни у лавах ЗС РФ. Глава ОВА зазначив, що у особливій зоні ризику громадяни України віком від 18 до 30 років.

Нагадаємо, розвідка Великобританії вказала на справжню мету проведення росіянами мобілізації на тимчасово захопленому Запоріжжі.

Exit mobile version