ГУР вдарило морським дроном по російському швидкісному катеру в Криму – ЗМІ

Журналісти повідомляють, що у тимчасово захопленому Криму Головне управління розвідки Міністерства оборони України морським дроном вдарило по швидкісному катеру російських окупаційних сил.

Швидкісний катер ВМС РФ

Фото – ria.ru

Посилаючись на джерела в українських спецслужбах, видання «РБК-Україна» заявило про удар ГУР МОУ по швидкісному катеру «другої армії світу» у Криму, повідомляє «НБН».

Як пишуть журналісти, українська розвідка в ніч на понеділок, 6 травня, успішно уразила судно путінських окупаційних сил морським дроном Magura V5 в районі бухти Вузька поблизу селища Чорноморське.

Загарбники у Криму поскаржилися на атаку морських дронів. За словами росіян, цієї ночі вони нібито спромоглися ліквідувати до 5 безекіпажних катерів, які належать Силам оборони України. Зокрема, загарбники підтвердили інформацію про атаку у районі селища Чорноморське.

Зазначимо, що захисники за допомогою українських дронів Magura V5 «відмінусували» ВДК «Цезар Куніков», патрульний корабель «Сергій Котов», розвідувальний корабель «Іван Хурс», ракетний катер «Івановець» та пошкодили інші судна ЧФ РФ.

Раніше 21 квітня у Севастополі ЗСУ уразили рятувальний корабель окупантів «Комуна». У Мережі показали фото судна після удару.

Exit mobile version