Євлаш прокоментував нічний удар «Шахедів» по енергетиці Сумщини

У ніч на понеділок, 6 травня, армія Путіна атакувала дронами-камікадзе «Шахед» енергетичні об'єкти Сумської області. Речник Повітряних сил України майор Ілля Євлаш прокоментував ці удари.

Ілля Євлаш

Фото - скріншот із відео

Прессекретар Повітряних сил ЗСУ в ефірі національного телемарафону, коментуючи нічну атаку російських загарбників ударними БПЛА на енергетику Сумщини, зазначив, що ворог продовжує тероризувати прикордонний регіон, інформує «НБН».

За словами майора, російські окупанти намагаються зробити життя українців, які живуть на прифронтових територіях, нестерпним. Загарбники також хочуть максимально дестабілізувати суспільно-політичну атмосферу в країні, показати «безглуздість» подальшого протистояння.

Євлаш зазначив, що через невдачі «другої армії світу» на лінії зіткнення окупаційні війська цинічно атакують об’єкти критичної та енергетичної інфраструктури. Загарбники бачать, що не можуть зробити нічого серйозного на фронті, тож влаштовують терор мирному населенню.

Зазначимо, що вночі ЗС РФ випустили по Сумській області 13 дронів-камікадзе «Шахед». В ОВА повідомили подробиці ворожого удару по регіону.

Exit mobile version