Євлаш прокоментував інцидент із нерозірваною бойовою частиною ракети Х-69 у Києві

У понеділок, 6 травня, житель Києва виявив на території лісового масиву у Голосіївському районі столиці нерозірвану бойову частину російської ракети Х-69. Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш прокоментував інцидент.

Сапери ДСНС

Фото - facebook.com/MNS.GOV.UA

Прессекретар Повітряних сил України в ефірі національного телемарафону прокоментував ситуацію з виявленням цілої бойової частини ракети Х-69 ЗС РФ у Голосіївському районі Києва, яку вчора знешкодили сапери ДСНС, інформує «НБН».

Фото – t.me/dsns_telegram

За словами майора, війська Російської федерації активізували застосування авіаційних ракет Х-59 та Х-69 для ударів по Україні. Євлаш пояснив, що виявлення такого боєприпасу у столиці – результат роботи протиповітряної оборони.

Представник ПС ЗСУ наголосив, що падіння бойової частини ракети не означає її знищення в повітрі і іноді воно може спричинити руйнівні наслідки, тому українців просять завжди під час тривоги перебувати в укритті.

Раніше Євлаш назвав характеристики ракети Х-59, яку останнім часом російські загарбники часто застосовують для обстрілів нашої країни.

Exit mobile version