Малюк розповів про викриття СБУ російських агентурних мереж в Україні

Глава Служби безпеки України генерал-лейтенант Василь Малюк розповів про викриття спецслужбою агентурних мереж держави-терориста та затримання коригувальників ворога в нашій країні.

Василь Малюк

Фото – facebook.com/SecurSerUkraine

Генерал повідомив, що Служба безпеки України викрила в країні 47 різнокаліберних агентурних мереж РФ минулого року і з початку 2024-го – ще 11, повідомляє «НБН» з посиланням на видання «РБК-Україна».

Він уточнив, що у деяких мережах РФ задіяла нардепів, окремих представників Сил оборони. Також ці мережі коригували удари «другої армії світу» у різних регіонах нашої країни.

Глава СБУ розповів, що перед арештом співробітники спецслужби деякий час стежать за навідником, можуть «згодовувати» йому свідомо неправдиві дані, що допомагає викрити ворожу мережу.

За словами Малюка, викриття навідників, які допомагають російським окупантам, – один із ключових напрямків роботи СБУ. Спецслужба робить все, щоб «вичистити» агентуру ворога з усіх галузей, що важливо для перемоги України у війні.

Раніше ЗМІ повідомили, що Кремль розпочав полювання на Малюка. Журналісти пояснили, чому глава СБУ – ціль номер один для росіян.

Exit mobile version