У мерії Маріуполя заявили про «розквіт» наркоторгівлі в окупованому місті

У міській раді Маріуполя повідомили, що тимчасово захоплений військами Російської Федерації населений пункт перетворився на рай для наркоманії. Цей бізнес, який покривають окупанти, відкрито рекламується в місцевих пабліках.

Окупований Маріуполь

Фото – ria.ru

У пресслужбі міськради Маріуполя заявили, що у тимчасово окупованому населеному пункті відбувається справжній «розквіт» наркоторгівлі. Місцеві жителі щодня бачать «закладки» у різних місцях, інформує «НБН».

У мерії повідомили, що критичність ситуації з торгівлею забороненими речовинами та бездіяльність «правоохоронців» у Маріуполі визнав навіть зрадник України Олег Царьов. Колаборант зазначив, що якщо в місцевих пабліках з’являються подібні повідомлення і на них не реагують окупаційні силовики, значить вони «у долі» з наркоторговцями.

Як зазначили у відомстві, російські «визволителі» перетворили Маріуполь на місто хаосу та маргіналів. «Влада» покриває окупантів, які влаштовують ДТП, та наркоторговців, які відкрито в Мережі займаються пошуками «кур’єрів».

Раніше радник маріупольського мера Петро Андрющенко розповів, як за допомогою експрес-методу загарбники вербують місцевих жителів на війну проти рідної країни.

Exit mobile version