У Бєлгороді заявили про нічну атаку, росіяни публікують кадри наслідків ударів по місту

У ніч на четвер, 9 травня, у Бєлгороді країни-агресора пролунали вибухи та спалахнули пожежі, як повідомило керівництво регіону, внаслідок обстрілу. У Мережі з'явилися кадри наслідків удару по адміністративному центру.

Атака на Бєлгород 9 травня

Фото - t.me/vvgladkov

Вночі глава регіону В’ячеслав Гладков повідомив, що у Бєлгороді та Бєлгородському районі оголошено повітряну тривогу через загрозу ракетного удару. В адміністративному центрі прогриміли «хлопки» та сталися займання, інформує «НБН».

Вранці губернатор поскаржився на «атаку ЗСУ», заявивши про влучання в житлові багатоквартирні будинки та автомобілі. За словами путінського чиновника, постраждали 8 осіб, із них 1 дитина.

У місцевих пабліках ще вночі почали публікувати кадри наслідків обстрілу Бєлгорода – вибухи, стовпи диму, пожежі, згорілі та пошкоджені автомобілі.

Фото — t.me/zhest_belgorod
Фото — t.me/zhest_belgorod
Фото — t.me/zhest_belgorod
Фото — t.me/zhest_belgorod

Нагадаємо, в ніч на 1 травня неспокійно було в російській Рязані – по нафтопереробному заводу в місті було завдано дронового удару. Внаслідок атаки на території підприємства спалахнула пожежа, кадри якої опублікували в Мережі. РосЗМІ повідомили про наслідки обстрілу НПЗ.

Exit mobile version