В ОВА заявили про дефіцит палива в окупантів через приліт по нафтобазі у Луганську

Начальник Луганської ОВА Артем Лисогор повідомив, що внаслідок удару по нафтобазі в тимчасово захопленому обласному центрі 7 травня бійці «другої армії світу» зіткнулися з проблемою нестачі палива.

Удар по нафтобазі у Луганську 7 травня

Фото - tass.ru

Керівник ОВА у своєму Telegram-каналі написав, що нафтобаза в Луганську, по якій було завдано удару 7 травня, догоріла лише вчора. Внаслідок атаки на підприємство російські загарбники зіткнулися з дефіцитом палива, інформує «НБН».

За словами чиновника, «влада» тимчасово окупованого міста стверджує, що виникли «тимчасові труднощі» і обіцяє невдовзі вирішити проблему.

Голова обласної військової адміністрації зазначив, що при цьому в Луганську після прильоту на заправках склалася критична ситуація, росіяни не знають, як вирішити питання доставки нафтопродуктів до так званої «ЛНР» та віддають усі запаси «визволителям».

Нагадаємо, 7 травня у Луганську пролунали вибухи, пізніше стало відомо про обстріл місцевої нафтобази. Внаслідок удару також спалахнув газопровід. Пожежа на підприємстві палала близько доби.

Нагадаємо, у четвер, 9 травня, у РФ поскаржилися на атаку БПЛА на нафтобазу в Краснодарському краї. У Мережі опублікували кадри масштабної пожежі.

Exit mobile version