Андрющенко прокоментував вибухи у Маріуполі, вказавши на місце прильоту

У четвер ввечері, 9 травня, у тимчасово окупованому Маріуполі було гучно. Радник міського голови Петро Андрющенко повідомив про вибухи, вказавши на місце прильоту, та показав фото.

Окупований Маріуполь

Фото – ria.ru

О 22:30 радник маріупольського мера у своєму Telegram-каналі повідомив про «салют» у місті. Через дві хвилини Андрющенко опублікував фотографію диму над місцем прильоту, куди поїхали пожежники, інформує «НБН».

Фото — t.me/andriyshTime

У той же час в окупаційних каналах написали про задимлення та пошкодження в центрі Маріуполя, заявивши, що по місту завдаються удари балістичними ракетами ATACMS.

За словами радника міського голови, епіцентр прильоту був по колишній кондитерській фабриці, у дворі якої базувалися російські загарбники. На територію підприємства приїхала карета швидкої допомоги.

Фото — t.me/andriyshTime

Близько 23:00 чиновник знову повідомив про вибухи, які прогриміли у Приморському районі міста чи Маріупольському районі, зазначивши, що подробиці про «хлопки» уточнюються.

«Військкор» Володимир Разін заявив, що в Маріуполі протиповітряна оборона нібито відбила ракетний удар, проте внаслідок збиття повітряної цілі є наслідки – на місці падіння уламків спалахнула пожежа. Пропагандист додав, що інформації про постраждалих наразі немає.

Раніше Андрющенко показав невдалу спробу ППО окупантів збити ракету над Маріуполем.

Exit mobile version